Tu stii ce este fericirea ?

Omul cauta in viata fericirea. Insa, ce este fericirea? Un cuvant frumos care poate avea mai multe intelesuri si care este greu de definit.

Raspunsul la intrebarea “ce este fericirea?” este la fel de subiectiv ca raspunsul intrebarii “care este mancarea ta preferata?”. Exista perioade in viata nostra cand ne place mancarea japoneza, si momente cand acesta nu ne mai satisface, placandu-ne mai mult pastele. Asemenea mancarii, si fericirea exista sub mai multe forme. Fericirea nu trebuie exclusa pentru nici un moment din viata noastra.
Nimeni nu se naste cu un sentiment de plenitudine sau satisfactie, insa trebuie sa ne adaptam rapid la lume si la ce se intampla in jurul nostru.

Fericirea este un sentiment ce trebuie testat de la inceputul vietii pana la sfarsit, indiferent de forma.
Fericirea este individuala si netransferabila. Daca vei incerca sa fii ferit dupa “reteta” altora de fericire, nu vei reusi niciodata.

Poti fi fericit doar daca te cunosti pe tine si iti cunosti sentimentele, gandurile, caci totul depinde de ceea ce gandesti.

Cautarea de site, poate aduce fericrea. Daca te cunosti pe tine, si actionezi ca atare, atunci va veni si fericirea ta. Fara actiune fericirea devine o utopie, o ideologie. Multi oameni traiesc in cautarea fericirii, fara a realiza ca fericirea trebuie creata si nu gasita.

A fi fericit poate fi o munca grea. Uneori trebuie sa lasi in spate vechi obiceiuri, si experiente pentru a face loc noului. Putem spune ca fericirea poate exista daca exista o schimbare de gandire si atitudine, o deschidere catre nou.

Albert Einstein a spus “nu exista nici o dovada mai mare de nebunie, decat sa faci acelasi lucru, in acelasi fel, zi dupa zi, si sa astepti rezultate diferite

Fericirea este o alegere, si trebuie sa stim ce pret platim pentru ea. Cand vom intelege castigurile si pierderile din aceste schimbari, vom putea controla mai bine efectele dureroase.Imagine

Voi ce ati facut azi pentru a fi fericiti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s